Preventief aan de slag met je gezondheid? Vraag de Beter/Voelen -app aan Meld je aan

 

Wat is jouw belangrijkste vraag? #selfcare

Je Super Voelen!

Ik ben bezig met het schrijven van een boek over je Goed Voelen en het belang van Self-Care/zelfzorg.
In al die jaren werken in de gezondheidszorg heb ik kennis en inzichten op gedaan en die wil ik graag delen.

Waarom?

Om me heen én in mijn praktijk zie ik veel mensen uitvallen met stressklachten of zelfs een dreigende burn-out. Mensen die werken in zorgende beroepen, onderwijs, ondernemers én studenten. Ze ontwikkelen klachten die in veel gevallen niet waren ontstaan als ze eerder hun lichaamssignalen serieus hadden genomen én praktische handvatten gehad hadden.

Ik hoor ook vaak dat ze zeggen: “Had ik dit maar eerder geweten”
Van al die mensen leer ik ontdekken wat ze NIET wisten. Een deel van die inzichten heb ik al helder.

Mijn allerbeste boek!

Ik zie Self-Care als de kern van persoonlijk leiderschap.
Maar hoe zorg ik ervoor dat het een goed boek gaat worden, waarin ook jij al je vragen over preventie, zelfzorg/selfcare, en het nemen van regie terug kan vinden?

Precies, daar heb ik jou voor nodig!

Je doet me, maar mogelijk ook andere mensen, een groot plezier als jij jouw belangrijkste vraag rondom over Zelfzorg/Selfcare met me wil delen. Ik ga deze vragen in mijn boek verwerken en daar soms een blog over schrijven.

Je reacties mogen met naam of anoniem, dat maakt mij niet uit. Spreek  je uit en deel wat je weten wil. Niets is gek, jij kan er van leren.

Dank je wel!

 

Navigeer naar
Navigeer binnen Geeke Booij