Preventief aan de slag met je gezondheid? Vraag de Beter/Voelen -app aan Meld je aan

 

Zorg goed voor jezelf zorgprofessional!

Preventief aan de slag.

Ik las een kort artikel over leefstijlgeneeskunde. Chronische ziekten worden vaak veroorzaakt door leefstijlfactoren als bewegingsarmoede, slechte voeding, drank en drugs, slaapgebrek en chronische stress. Met leefstijlgeneeskunde wordt de patiënt nieuw bewustzijn en gedrag aangeleerd, waarmee de klachten aanzienlijk verminderd worden. Er zijn serieuze signalen en studies dat een gezondere leefstijl ook bij andere aandoeningen leidt to minder of zelfs geen klachten.
Het advies is om niet te wachten tot er forse klachten zijn en er bijvoorbeeld medicatie of Haptotherapie nodig is, maar gewoon nu al aan de slag met je lijf en geest.

Oké dit wist je waarschijnlijk al.

Maar volgens mij is daar niet echt Geneeskunde voor nodig maar kan een eenvoudige stap naar Beter/Voelen van jezelf al een enorme verbetering geven!

Gezondere leefstijl
Een gezondere leefstijl gaat volgens mij niet alleen over meer bewegen, betere voeding of minder stress. Het gaat ook over:

HOE jij voor jezelf zorgt! #self-care

Een klacht is vaak een symptoom van iets wat eronder ligt!
Klachten zoals stress, vermoeidheid, angst, somberheid en burn-out kunnen óók ontstaan door gebrek aan goede zelfzorg.
Bijvoorbeeld omdat je de behoeften van de ander belangrijker maakt dan die van jezelf in je werk of prive leven. Of mogelijk omdat je moeite hebt met het voelen of luisteren naar je eigen lichaam.

The Self-Care Map is een tool die je helpt om te herkennen HOE je voor jezelf zorgt, er verantwoordelijkheid voor draagt en hoe je daar de nodige veranderingen in aan brengt voor meer Vitaliteit en Veerkracht. Zo krijg je het vertrouwen en de moed om zaken in je werk en leven anders aan te pakken. Je gaat Ja zeggen tegen dat wat Goed Voelt en je krijgt meer plezier en energie van de dingen die je doet.

 

The Self-Care map van Geeke Booij

 

Mijn missie is om uitval te voorkomen door mensen Beter te leren Voelen!
Ga je wachten tot Leefstijlgeneeskunde echt een sterke positie heeft of ga je nu al aan de slag met een gezondere leestijl door te verkennen “Hoe goed jij voor jezelf zorgt”?

Neem dan contact met me op voor Coaching en ga 3 keer praktisch met me aan de slag.

Sessie 1: Je leert te ontdekken waar je vooral leeft, in je hoofd of lijf?
Je leert een praktische oefening voor iedere dag om meer uit je hoofd en in je lijf te komen waardoor je meer rust en helderheid krijgt.

Sessie 2: Hoe goed zorg je voor jezelf?
Een leerzaam experiment op de behandelbank waarin jij eigen gedrag en patronen gaat zien. Je gaat weg met inzichten hoe jij je eigen zelfzorg in je dagelijkse leven stap voor stap kan verbeteren.

Sessie 3: Hoe voelt het om echt stevig op eigen benen te staan?
Een ervaringsgerichte afspraak om je eigen lijf te (her) ontdekken.
Een cliënt zei laatst:
“Ik weet niet wat ik mee maak! ”

Je kan dit speciale aanbod nu boeken tot eind juli 2018 voor €270,00 i.p.v. €344,85 om jou de kans te geven om zelf te ervaren dat er niet alleen nu leefstijlgeneeskunde nodig is om tot een echt gezondere leefstijl te komen, maar dat Beter/Voelen je helpt je Beter te Voelen!

Navigeer naar
Navigeer binnen Geeke Booij